2012-02-17 06:16:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - készítse fel lelkét a változásra

Napi horoszkóp február 17.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kellemesen kikapcsolódhat a mai napon – de csakis este. Rengeteg a munkája, de igazából ebben is örömét leli. Most végre megtalálta a saját útját, úgy, és azt művelheti, amihez igazán kedve van. Használja ki a nap lendületességét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ahhoz képest, hogy fogyókúrát irányzott elő magának, meglehetősen jó étvággyal és nem is túl mértékletesen táplálkozik ma. Legyen kicsit következetesebb! A változtatás fontosabb lehet most, mint gondolná!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A munkahelyén ma feltűnhet a fenyegető konkurencia. Ne riadjon meg a kihívástól. Inkább figyeljen, mert egyáltalán nem szégyen az „ellenségtől” tanulni. Sőt, a legjobb, amit tehetünk, ha átvesszük a módszereit.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha továbbra sem működik jól a párkapcsolata, talán át kellene gondolnia a saját viselkedését. Meglehet, épp ön váltja ki szokatlan rigolyáival azt, amire a válaszreakciót – minden partner – ugyanúgy adja. Változzon meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Teljes sebességgel működik a mókuskerék, és úgy tűnik ennek semmi nem vet véget. Az jó, ha van mibe belevetnie magát, hiszen, akkor van munkája, de azért a délutánra már próbáljon meg lazítani. És hét végére ne tervezzen semmit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma sikerülhet meglepnie a környezetét. Olyan tulajdonsága kerülhet előtérbe, amiről eddig, talán még önmagának sem igen volt fogalma se. A változás meglepő lehet, és egyben mulatságos is. Örüljön együtt szeretteivel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nyugalommal, bölcs megértéssel figyeli mások bukdácsolását. Ne féljen azonban elvegyülni a tömegekkel. Az ön nyugalma és bölcsessége gyógyír lehet mások zaklatott lelkére. És esetleg utat is mutathat. Attól ön még ugyanaz marad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kicsit elszokott attól a környezettől, amibe most talán újra vissza kell csöppennie. Ne aggódjon, az átalakulás könnyebb lesz, mint gondolta volna. Semmit sem feledett, semmi nem múlt el. Ez is csak olyan, mint a biciklizés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jó lenne, ha a lelkét felkészítené a változásra. Hogy ez pontosan miben jelentkezik önnél, az természetesen az egyéni képletében mutatkozik meg csak igazán. Ha tudni akarja, keressen fel egy asztrológust!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap kiválóan alkalmas egy dührohamra. Talán jobb is, ha nem fogja vissza magát, és már előre odakészít egy olcsóbb tányért, hogy azt a földhöz vághassa. Csak ne a társa fejéhez! Kiabálhat is, de azért kérjen bocsánatot!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma be lesz havazva – képletesen is, meg még a táj is. A munkája azonban nem merül ki a hólapátolásban, bár kétségtelenül valami hasonló fásultsággal tölti el a teendője. Az elviseléséhez gondoljon az eljövendő szebb napokra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem könnyű mindig megtalálni az egyensúlyt a nemtörődömség és a túlzott aprólékosság között. Ön különösen hajlamos arra, hogy e két véglet között hányódjon. Ma azonban a taktikázás mindennél fontosabb a munkahelyén.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: